25 jarig jubileum bedrijf

Bestaat jouw bedrijf binnenkort 25 jaar en wil je dit groots vieren? Voor een 25 jarig jubileum van jouw bedrijf ben je bij Dutch Horeca Group aan het juiste adres. Wij vertellen je graag meer over hoe je de organisatie van deze feestelijke gelegenheid goed kan aanpakken en vertellen je natuurlijk ook graag meer over onze eigen werkwijze en ervaring. Wil je direct meer weten wat we voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. 

WAT IS HET DOEL VAN EEN ZAKELIJK JUBILEUM

Een jubileum is een perfect moment om de geschiedenis van het bedrijf te vieren en tegelijkertijd de band met en tussen medewerkers te versterken voor in de toekomst. Uiteraard willen we niet zeggen dat een jubileumfeest altijd een werkdoel moet hebben, maar het kan het bedrijf wel op een juiste manier versterken. Wat wil je met het jubileum bereiken? Het is belangrijk om voorgaand aan bijvoorbeeld een 25 jarig jubileum van jouw bedrijf duidelijk doelen te stellen. Hierdoor kan je het feest ook veel beter vormgeven en wordt het uiteindelijk een onvergetelijk feest voor bijvoorbeeld jouw medewerkers of klanten. 

DE ERVARING VAN DUTCH HORECA GROUP

Als eigenaar van het bedrijf wil ook jij natuurlijk zorgeloos genieten van deze mijlpaal. Voor het organiseren van een 25 jarig jubileum van jouw bedrijf ben je bij onze specialisten aan het juiste adres. Van planning tot de complete organisatie en van de versiering tot het verzorgen van de allerlekkerste catering (zelfs op locatie). Waar je ook voor gaat, wij helpen je graag! Zo kan jij gaan genieten van jouw welverdiende zakelijke jubileum. Bij een feest horen de juiste spullen, benodigdheden en aankleding. Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres. Wij hebben een breed assortiment catering en party verhuur. Van het verhuren van volledig serviesgoed tot het huren van partytenten, tafels, stoelen, barkrukken, licht & geluid en zelfs foodtrucks voor de catering van festivals.

MEER WETEN OVER HET ORGANISEREN VAN EEN 25 JARIG JUBILEUM VAN JOUW BEDRIJF? NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten over de mogelijkheden van het organiseren van een zakelijk jubileum? Wij vertellen je graag meer! Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord! 

Ook voor het laten organiseren van bruiloften, personeelsfeesten, zakelijke kerstborrels, bedrijfslunches en andere zakelijke events ben je bij Dutch Horeca Group aan het juiste adres.


Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

25 jarig jubileum bedrijf
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.