BBQ catering

Wat is er lekkerder dan genieten van een compleet verzorgde BBQ tijdens zwoele zomeravonden? Bij Dutch Horeca Group ben je aan het juiste adres voor een BBQ catering aan huis of op locatie. Voor een barbecue groot of klein moet je bij onze pitmasters zijn. Wij helpen je graag bij het organiseren van een heerlijk barbecue feest. Van een BBQ buffet met een American smoker tot aan complete BBQ pakketten. Wil je direct meer weten over de mogelijkheden van een BBQ party? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. 

LUXE BBQ AAN HUIS OF OP LOCATIE

Bij Dutch Horeca Group vind je alles wat je nodig hebt om van een BBQ een waar feest te maken. Bij onze BBQ catering geniet je van een geheel verzorgde barbecue voor welke gelegenheid dan ook. Ga jij voor een luxe BBQ aan huis of ga je toch voor een BBQ feest op locatie? Één ding weten wij zeker, met het heerlijke vlees, frisse salades en bijgerechten kan jouw barbecue feest niet meer stuk. Wij hebben diverse pakketten in ons food assortiment. Van uitgebreide schotels tot een heerlijk American Smoker VIP buffet. Naast het lekkerste vlees verzorgen wij ook altijd heerlijk stokbrood met diverse dippers, verse fruitsalade en pasta pestosalade. Zo ben je verzekerd van een complete a tot z BBQ

Heb je specifieke wensen of wil je direct een buffet bestellen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken graag naar alle mogelijkheden! 

DUTCH HORECA GROUP IS DÉ BBQ CATERAAR

Dutch Horeca Group in Raalte is ontstaan uit een samensmelting tussen Bekedam Food & Events en The Dutch Grill Store. Maar wij zijn inmiddels actief door heel Nederland, zo ook in Zwolle, Apeldoorn Deventer! Met passie voor het horecavak, staan wij voor elke partij, klein of groot, in vuur en vlam. Voor jou zetten wij alles op alles om het jou en de gasten naar de zin te maken. Van bruiloften tot tuinfeesten en van personeelsfeesten (zelfs op eigen locatie) tot jubileumfeesten. Voor de lekkerste barbecue catering ben je bij Dutch Horeca Group aan het juiste adres. 

MEER WETEN OVER EEN BBQ CATERING? NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer weten over de mogelijkheden van een BBQ catering of het bestellen van een andere catering voor een event door Dutch Horeca Group? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier! Wij helpen je graag bij het organiseren van het perfecte barbecue feest. 

Naast het verzorgen en organiseren van uitgebreide BBQ feesten ben je bij Dutch Horeca Group ook aan het juiste adres voor het laten organiseren van personeelsfeesten op eigen locatie, bedrijfsfeesten en zelfs vele privé evenementen zoals een bruiloft of verjaardag!

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

BBQ catering
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.