BBQ catering op locatie

Feest + BBQ = BBQ feest! Houd jij ook zo van een lekker stuk vlees van de barbecue? Voor een BBQ groot of klein moet je bij de pitmasters van Dutch Horeca Group zijn! Wij verzorgen graag de BBQ catering op locatie voor jouw zakelijke of privé evenement. Onze specialisten helpen je bij het organiseren van een heerlijk barbecue feest. Wij vertellen je op deze pagina graag meer over de mogelijkheden van een BBQ catering op locatie. Wil je direct meer weten? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op de website. 

BUFFET OF PAKKET? 

Bij Dutch Horeca Group ben je aan het juiste adres voor een complete BBQ catering van jouw evenement. Van een BBQ buffet met een American smoker tot aan complete BBQ pakketten. Onze pitmasters zorgen er altijd voor dat het een BBQ party wordt om van te genieten. De catering is tot in de puntjes verzorgd, naast het heerlijke malse vlees verzorgen wij ook altijd heerlijk stokbrood met diverse dippers, verse fruitsalade en pasta pestosalade. De BBQ catering op locatie van Dutch Horeca Group is ideaal voor bruiloften, bedrijfs- of personeelsfeesten, verjaardagen of andere evenementen. 

Heb je specifieke wensen? Neem gerust contact met ons op. Wij kijken graag naar alle mogelijkheden! 

DUTCH HORECA GROUP IS DÉ CATERAAR

Dutch Horeca Group in Raalte is ontstaan uit een samensmelting tussen Bekedam Food & Events en The Dutch Grill Store. Inmiddels zijn wij door heel Nederland actief, zo bent u ook in Zwolle, Arnhem, Deventer en Apeldoorn aan het juiste adres voor een compleet verzorgde catering van diverse events. Wij hebben passie voor het horecavak en zorgen dat elk feest, groot of klein, een succes wordt! Naast het verzorgen van een heerlijke en uitgebreide catering op locatie voor elk evenement, staan wij ook voor je klaar voor het organiseren van feesten en partijen, onder andere bruiloften, personeelsfeesten, jubileumfeesten en nog veel meer! Heb jij hulp nodig bij het organiseren? Schakel dan de specialisten van Dutch Horeca Group in! 

MEER WETEN OVER BBQ CATERING OP LOCATIE? NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van een BBQ catering op locatie of wil je meer weten over het laten organiseren van een BBQ feestje of een ander event? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord. 

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

BBQ catering op locatie
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.