BBQ feestje organiseren

Wil je een BBQ feestje organiseren waarbij je zelf volop kunt genieten zonder je druk te hoeven maken over de organisatie? Dutch Horeca Group staat voor je klaar! Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van BBQ feestjes die garant staan voor heerlijk eten, gezelligheid en zorgeloos genieten. Wil je direct meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. 

BBQ CATERING OP MAAT

Bij Dutch Horeca Group begrijpen we dat een geslaagd BBQ feest draait om smaakvol eten en een ontspannen sfeer. Onze ervaren koks zorgen voor een culinaire ervaring waarbij alleen de beste ingrediënten worden gebruikt. Of je nu kiest voor sappige hamburgers, malse steaks, verse vis of vegetarische gerechten, wij hebben voor ieder wat wils.

Het organiseren van een BBQ feestje kan soms overweldigend zijn, maar met Dutch Horeca Group hoef je je nergens zorgen over te maken. Wij regelen niet alleen het smaakvolle eten, maar ook alle andere aspecten van het feestje. Van de BBQ-apparatuur en het servies tot aan de drankjes en de professionele bediening, wij zorgen voor een complete en zorgeloze ervaring. Kortom bij Dutch Horeca Group ben je aan het juiste adres voor een A tot Z BBQ!

STIJLVOLLE DECORATIE

Onze BBQ feestjes kunnen plaatsvinden op elke gewenste locatie, of het nu in een achtertuin, park of bedrijfstuin is. We creëren een gezellige setting met sfeervolle decoratie en comfortabele zitplaatsen, zodat jouw gasten kunnen genieten van een ontspannen en informele sfeer.

Wil je het BBQ feestje helemaal compleet maken? We bieden ook aanvullende opties zoals live muziek, een saladebuffet, desserts en nog veel meer. Alles kan volledig op maat worden samengesteld om aan jouw specifieke wensen en budget te voldoen.

MEER WETEN OVER HET ORGANISEREN VAN EEN BBQ FEESTJE? NEEM CONTACT OP

Kortom, als je een BBQ feestje wilt organiseren zonder stress en gedoe, is Dutch Horeca Group dé partner voor jou. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een offerte op maat te ontvangen. Samen maken we van jouw BBQ feestje een smaakvolle en onvergetelijke ervaring waar iedereen van zal genieten.

Naast het organiseren van BBQ feestjes staan wij ook voor je klaar voor het organiseren van bruiloften, personeelsfeesten, (25 jarig) jubileumfeesten, bedrijfsevenementen, kerstborrels en het verhuren van foodtrucks voor bijvoorbeeld festival catering.

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

BBQ feestje organiseren
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.