Bruiloft organiseren

Jouw bruiloft, jouw droomdag. Zo hoort het natuurlijk wel te zijn! Maar het organiseren van een bruiloft neemt veel tijd in beslag. Waar moet je beginnen? Je moet een datum kiezen, een gastenlijst regelen, een locatie uitzoeken, een fotograaf boeken, hapjes voor de bruiloft uitkiezen, uitnodigingen maken en natuurlijk op zoek gaan naar de perfecte trouwkleding. Kortom, aan de checklist én to do list van de bruiloft komt geen eind. 

Precies hiervoor ben je bij Dutch Horeca Group aan het juiste adres. Wij kunnen je helpen om jouw bruiloft, dé droomdag, tot in de puntjes te verzorgen. Wil je meer weten? Neem direct contact met ons op. 

DE PLANNING VAN DE BRUILOFT

Zoals duidelijk mag zijn, de planning van een bruiloft gaat niet over één nacht ijs. Samen zullen we een draaiboek samenstellen zodat jouw droomdag ook zal verlopen als een droomdag. Vanaf het moment dat de gasten binnenkomen totdat zij de feestlocatie weer verlaten. Bij de specialisten van Dutch Horeca Group ben je aan het juiste adres voor het organiseren van jouw bruiloft. 

Waar kan je alvast over nadenken? 

  • Catering bruiloft. Wil je jouw gasten voorzien van de lekkerste hapjes en drankjes, dan is het verstandig om te kiezen voor een volledig verzorgde catering voor jouw bruiloft. Wij kunnen dit natuurlijk helemaal voor je verzorgen. En het beste? Jij kiest wat wij serveren! Ga jij voor een uitgebreid tapas buffet of wil jij diverse warme en koude hapjes klaarzetten. Waar je ook voor gaat wij zorgen ervoor dat jouw bruiloft is voorzien van de allerlekkerste catering die je maar kan wensen. 
  • Aankleding bruiloft. Naast dat je je gasten natuurlijk de lekkerste hapjes wilt serveren wilt het oog ook wat! Een bijpassende aankleding van jouw bruiloft mag dan ook niet ontbreken. Van de deurversiering tot tafelversiering, samen zullen we kijken naar hoe de decoratie het beste past bij de wensen die jij hebt voor je bruiloft. Wat dacht je bijvoorbeeld van een witte loper waar de gasten jouw bruiloft via kunnen betreden? Zon of regen? Een tent komt altijd goed van pas om jouw bruiloft gasten te beschermen tegen nattigheid. Wij hebben vele artikelen en meubilair als party verhuur! Zo bieden wij keuze uit verschillende luxe tenten of partytenten, maar ben je ook aan het juiste adres voor de verhuur van licht en geluid of zelfs een biertap.

Meer weten over het organiseren van een bruiloft? Neem contact op

Wil je meer weten over het laten organiseren van een bruiloft of over specifieke zaken zoals de styling of catering van een bruiloft? Neem gerust contact met ons op de onderstaande button te klikken en vervolgens het contactformulier in te vullen. Wij zullen je zo spoed mogelijk antwoorden! 


Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!


Bruiloft organiseren
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.