Buffet catering

Organiseer jij binnenkort een zakelijk of privé evenement? Maar ben je er nog niet helemaal over uit wat je jouw gasten wilt voorschotelen? Ga dan voor een buffet catering van Dutch Horeca Group! Bij een buffet catering worden allerlei heerlijke gerechten en/of snacks uitgestald op diverse tafels, zo kunnen jouw gasten zelf kiezen en nemen wat ze willen. Dit type van catering is populair bij feesten, vergaderingen, evenementen en andere gelegenheden waar gasten de vrijheid hebben om zelf hun maaltijd samen te stellen. Wil je direct meer weten over de mogelijkheden van buffet catering? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website. 

DE VOORDELEN VAN EEN BUFFET

Ben jij er nog niet helemaal uit of je gaat voor een buffet catering of toch voor een uitgebreider meergangendiner? Wij zetten graag de voordelen van het bestellen van een buffet catering voor je op een rijtje: 

  • Flexibiliteit: de gasten van jouw event kunnen kiezen uit verschillende gerechten en de hoeveelheid nemen die ze willen, dit betekent dat ze een maaltijd kunnen samenstellen die bij hen past. 
  • Gemak: er hoeft niet gewacht te worden op bediening, de gasten kunnen zelf hun maaltijd ophalen wanneer ze willen. Jij als gastheer of gastvrouw hoeft zich dan ook niet druk te maken of alle bordjes al gevuld zijn. 
  • Verscheidenheid: Dutch Horeca Group biedt een uitgebreid assortiment aan buffet catering aan, van koude hapjes tot warme hapjes en natuurlijk een combinatie hiervan. Maar wat dacht je van een stamppot buffet, een tapas- of hapjesbuffet, een Italiaans buffet, een BBQ buffet of zelfs een dessertbuffet? Voor ons is niks gek genoeg!

UITGEBREIDE CATERING DOOR DUTCH HORECA GROUP

Bij Dutch Horeca Group ben je aan het juiste adres om jouw zakelijke of privé event te voorzien van de allerlekkerste hapjes en drankjes. Samen met jou bespreken we graag jouw eigen wensen en verwachtingen. Zo kunnen we samen tot een perfecte catering (op locatie) komen! Wij kunnen zelfs de buffetten aan huis bezorgen.

MEER WETEN OVER BUFFET CATERING? NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten over buffetten catering door Dutch Horeca Group of het bestellen van catering? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van een passend antwoord. 

Ook voor het laten organiseren van diverse evenementen ben je bij ons aan het juiste adres, van jubileumfeesten tot personeelsfeesten en van bruiloften tot kerstborrels. Wij verzorgen de catering door het hele land, zo ook in Raalte, Arnhem, Zwolle, Deventer en Apeldoorn

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

Buffet catering
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.