Catering Apeldoorn

Ga jij binnenkort een event of feest in omgeving Apeldoorn geven en ben je nog op zoek naar een bedrijf dat de catering kan verzorgen? Dan ben je bij Duch Horeca Group aan het juiste adres. Wij hebben vele events mogen voorzien van een uitgebreide catering volledig naar wens van de organisator. Wil je direct meer weten over de mogelijkheden van het uit handen geven van de complete catering? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. 

CATERING VOOR ZAKELIJKE EVENTS

Of je nou een 25-jarig jubileumfeest, een personeelsfeest, een bedrijfsfeest, klantendag of een kerstborrel organiseert, voor ons is geen één catering gek genoeg. Wij verzorgen graag de lekkerste hapjes, drankjes of complete diners. Zo kan jij lekker genieten van je eigen event en hoef je je alleen maar zorgen te maken of je eigen glas wel gevuld is! Bij Dutch Horeca Group zijn verschillende soorten catering mogelijk, gaat jouw voorkeur naar een uitgebreid buffet zoals een streetfood buffet, een stamppot buffet, een Italiaans buffet of toch liever een BBQ catering op locatie? Wij verhuren zelfs foodtrucks voor evenementen. Waar je ook voor gaat, samen zorgen we voor een event om niet meer te vergeten!

DE ERVARING VAN DUTCH HORECA GROUP

Dutch Horeca Group heeft al vele events en feesten mogen organiseren waar wij ook de catering (op locatie) hebben mogen verzorgen. Wij zorgen er altijd voor dat alles naar wens van jou als organisator is. Samen zullen we om de tafel gaan om alles te bespreken en zo tot een mooi stappenplan te komen. Van het vinden van de juiste feestlocatie in Apeldoorn tot de catering en van aankleding tot het opruimen van de laatste broodkruimels. Ook voor party en catering verhuur ben je bij ons aan het juiste adres. Zo verhuren wij diverse spullen en aankleding om de locatie helemaal in thema te maken! 

MEER WETEN OVER DE MOGELIJKHEDEN VAN EEN CATERING IN APELDOORN? 

Wil je meer weten over het laten verzorgen of bestellen van de catering in Apeldoorn en omstreken? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord. Ook voor het verzorgen van de catering in omgeving Raalte, Almelo, Deventer, Enschede en Zwolle staan we natuurlijk voor je klaar! Ergens anders in Nederland een event organiseren? Neem gerust contact met ons op! 

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

catering apeldoorn
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.