Catering Arnhem

Ben je op zoek naar een professionele catering voor bijvoorbeeld een bedrijfsfeest of personeelsfeest in Arnhem en omstreken? Dan ben je bij Dutch Horeca Group aan het juiste adres. Onze jarenlange ervaring in de horecabranche en onze passie voor lekker eten en drinken maken ons dé partner voor jouw feest of evenement. Direct meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. 

STEL JE EIGEN CATERING SAMEN

Wij bieden een breed scala aan cateringmogelijkheden voor bedrijfsfeesten en personeelsfeesten in Arnhem en omgeving. Of het nu gaat om een informele borrel of een uitgebreid diner, wij denken graag met je mee om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen. Ons team van ervaren koks bereidt alle gerechten met de grootste zorg en aandacht, met alleen de beste ingrediënten. Bij Dutch Horeca Group begrijpen we dat elk bedrijfsfeest of personeelsfeest uniek is. Daarom bieden we catering op maat, waarbij we rekening houden met jouw wensen, budget en thema van het evenement. Van borrelhapjes en foodtrucks tot uitgebreide diners en drankarrangementen, wij zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt. Het is natuurlijk ook mogelijk om losse hapjes in omgeving Arnhem te bestellen!

DE ERVARING VAN DUTCH HORECA GROUP

Onze ervaren bediening staat voor je klaar om alle gasten te voorzien van drankjes en hapjes, en om ervoor te zorgen dat het evenement vlekkeloos verloopt. Zo kun jij ontspannen en genieten van jouw bedrijfsfeest of personeelsfeest, terwijl wij als cateraar alles voor je regelen.

Wil je naast de catering ook de organisatie uit handen geven? Geen probleem! Wij helpen hier graag bij. Zo ben je bij Dutch Horeca Group onder andere aan het juiste adres voor de organisatie van bedrijfsfeesten, personeelsfeesten, bruiloften, jubileumfeesten en kerstborrels voor bedrijven. 

MEER WETEN OVER CATERING IN OMGEVING ARNHEM? 

Wil je meer informatie over de mogelijkheden en bestellen van een catering in omgeving Arnhem of wil je meer weten over het organiseren van Dutch Horeca Group. Neem gerust contact met ons door op de onderstaande button te drukken en jouw contactgegevens achter te laten! Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord. 

Naast het verzorgen van de catering in Arnhem, ben je bij ons natuurlijk ook aan het juiste adres voor catering in regio Raalte, Enschede, Almelo, Zwolle, Deventer en Apeldoorn.

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

Catering Arnhem
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.