Catering bruiloft

Jullie gaan trouwen, gefeliciteerd! Heb jij al ideeën wat je jouw gasten gaat aanbieden qua hapjes en drankjes? Bij Dutch Horeca Group ben je aan het juiste adres voor de volledige catering van jouw bruiloft. Ga jij voor een luxe diner, een lopend buffet of een simpele maaltijd met kleine maar toch heerlijke hapjes? Waar je ook voor gaat, wij zorgen ervoor dat zowel jullie als alle andere gasten kunnen genieten van de lekkerste hapjes en drankjes. Wil je direct meer weten over het verzorgen van de catering voor jouw bruiloft? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website. 

BRUILOFT HAPJES

Wij hebben passie voor het horecavak, daarom willen we op elk feest de gasten verwennen met de lekkerste hapjes of maaltijden. Uiteraard ook op jouw trouwfeest! Heb jij al een idee welke hapjes jij wilt laten serveren op je bruiloft? Van koude hapjes tot warme hapjes of kies jij voor een uitgebreide borrelplank of gaat de voorkeur toch naar een buffet catering? Wij verzorgen het. Samen kijken we naar de mogelijkheden en wat het beste past in jullie situatie en bij jullie wensen. Uiteraard verzorgen wij de complete catering op locatie

BRUILOFT LATEN ORGANISEREN DOOR DUTCH HORECA GROUP

Naast de jarenlange ervaring die wij hebben opgedaan in het verzorgen van de catering in omgeving Raalte voor bruiloften, staan wij ook voor je klaar om de gehele organisatie uit handen te nemen uiteraard door heel Nederland! Zo organiseren en verzorgen wij vaak de catering van events in Hengelo, Apeldoorn, Almelo, Deventer, Arnhem en Zwolle, maar draaien onze handen er niet voor om ergens anders in Nederland. Een bruiloft organiseren gaat niet over één nacht ijs, daarnaast begrijpen wij dat jullie ook graag willen genieten van de verloving. Samen zullen we een draaiboek voor de bruiloft samenstellen zodat jouw droomdag ook zal verlopen als een droomdag. Vanaf het moment dat de gasten binnenkomen totdat zij de feestlocatie weer verlaten. 

Wist je dat je bij Dutch Horeca Group ook aan het juiste adres bent voor party verhuur en catering verhuur? Wij zorgen ervoor dat alle juiste partyartikelen en benodigdheden voor de catering van jouw bruiloft aanwezig zijn! Neem gerust een kijkje op onze verhuur pagina.

MEER WETEN OVER DE CATERING VAN JOUW BRUILOFT? NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer informatie over het bestellen van catering voor jouw trouwfeest of wil je meer weten over het laten organiseren van jouw bruiloft? Neem contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord. Ook voor bedrijfsevenementen ben je aan het juiste adres bij Dutch Horeca Group. Wij nemen graag het organiseren van bijvoorbeeld een onvergetelijk personeelsfeest of jubileumfeest, zelfs op eigen locatie, uit handen.


Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

Catering bruiloft
Bruiloft hapjes
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.