Catering Deventer

Heb jij binnenkort een zakelijk evenement op de planning staan en ben je nog op zoek naar een goede cateraar? Dan ben je bij Dutch Horeca Group aan het juiste adres. Wij staan onder andere voor je klaar voor catering in en rondom Deventer. Van de lekkerste buffetten tot complete diners en van borrels tot verschillende hapjes. Wij bespreken graag jouw wensen zodat de catering helemaal past bij het event wat jij voor ogen hebt. Wil je direct meer weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier in te vullen op onze website. 

CATERING VAN ZAKELIJKE EVENTS

Dutch Horeca Group heeft jarenlange ervaring in het verzorgen van de catering voor diverse zakelijke evenementen. Wij hebben passie voor het horecavak, hierdoor kunnen wij jou en je gasten altijd voorzien van de allerlekkerste hapjes en drankjes. En kan jij tegelijkertijd lekker achterover leunen en genieten van je eigen evenement. Van personeelsfeesten en bedrijfsfeesten tot kerstborrels en van uitgebreide diners tot jubileumfeesten. Ga jij voor een BBQ catering op locatie of kies je liever voor een ontbijt, lunch of brunch? Wij bespreken graag alle mogelijkheden met je, zodat de catering ook helemaal past bij het evenement dat jij gaat organiseren. 

VERHUUR

Je eigen spullen regelen? Zeker niet! Ook hiervoor ben je bij Dutch Horeca Group natuurlijk aan het juiste adres. Wij verhuren diverse benodigdheden voor de catering. Zo beschikken wij over alle materialen en producten die jij je maar kan wensen om de catering op locatie tot een nóg groter succes te maken. Denk hierbij aan het huren van: 

  • Taps & barmaterialen
  • Koelen & vriezen
  • Koffie & thee warmhouders
  • Keukenmateriaal
  • Glaswerk en servies
  • Barbecue benodigdheden

MEER WETEN OVER CATERING IN OMGEVING DEVENTER? NEEM CONTACT MET ONS OP 

Wil je meer informatie over het bestellen van catering in regio Deventer? Of wil je meer weten over het laten organiseren van een evenement? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord. Naast catering in omgeving Deventer staan wij natuurlijk ook voor u klaar in Raalte, Arnhem, Zwolle, Apeldoorn, Almelo, Enschede, Hengelo en vele andere plekken in Nederland! Wist je dat wij je ook kunnen helpen met het zoeken van de perfecte feestlocatie in Deventer? Wij vertellen je hier graag meer over!


Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

Catering Deventer
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.