Catering events

Wil jij binnenkort een zakelijk event organiseren voor jouw bedrijf? Maar wil je je niet druk hoeven maken over bijvoorbeeld de horeca catering of complete organisatie en planning? Schakel dan Dutch Horeca Group in! Wij nemen graag de complete catering van events voor je uit handen. Ook helpen we je bij het organiseren en plannen van het event.

Het maakt ons niet uit wat voor soort feest of evenement je wilt organiseren, van personeelsfeest tot jubileumfeest of van festival catering tot een beurscatering. Wij dragen bij aan de optimale beleving van catering van jouw feest op elke gewenste locatie! Meer weten? Neem direct contact met ons op. 

WIJ ORGANISEREN ZAKELIJKE EVENTS MET PASSIE

Bij Dutch Horeca Group ben je aan het juiste adres voor het plannen van zakelijke events. Van de styling en decoratie van het event tot de volledige catering van zakelijke events. Wij regelen het! Met passie voor het horecavak als drijfveer stellen wij alles in het werk om jouw zakelijke event tot een groot succes te maken. Vier samen met je medewerkers een mijlpaal van het bedrijf op een onvergetelijk personeelsfeest op eigen locatie of jubileumfeest! Liever niet vertoeven in de vertrouwde omgeving van het bedrijf? Geen probleem, dan gaan we toch gewoon op zoek naar een unieke locatie voor het feest! Van het omtoveren van een bedrijfshal tot een ware feestlocatie tot het aanpassen van een schuur naar een chique dinerzaal. Zelfs voor het huren van bijzondere vergaderruimtes bent je bij ons aan het juiste adres! Voor Dutch Horeca Group is niks te gek, wij zijn gevestigd in Raalte maar staan natuurlijk voor je klaar in heel Nederland, zo ook in Deventer, Zwolle, Almelo en Apeldoorn.

ZORGELOOS GENIETEN VAN JOUW EIGEN EVENT

Wij helpen je graag bij het verzorgen van de volledige catering op locatie van onder andere zakelijke events. Dankzij Bekedam catering kunnen wij de aller lekkerste hapjes en drankjes serveren aan jouw gasten. Voor elke partij, klein of groot, staan wij in vuur en vlam. Wij zijn echte vakidioten met liefde voor alles wat met horeca te maken heeft. Uiteraard gaan we eerst met jou brainstormen over jouw eigen ideeën, wensen en natuurlijk het budget voor het event. Heeft jouw voorkeur een buffet catering, ga je liever voor een menu à la carte of voorzie je jouw evenement of festival met foodtrucks? Wij leveren maatwerk, want elke event is voor ons uniek. Vervolgens gaan wij aan de slag met de volledige organisatie en planning, van decoratie en styling (party verhuur) tot het uitzoeken van de lekkerste hapjes en drankjes. Je bent zelf eigenaar van jouw feest maar dan zonder iets te regelen en dus zonder zorgen! Mooier kan feestvieren niet zijn. 

MEER WETEN OVER DE CATERING EN ORGANISATIE VAN EVENTS? NEEM CONTACT OP

Wil je meer weten over evenementen catering voor jouw feest, het bestellen van een catering of over onze werkwijze bij het organiseren van zakelijke events? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier! Wij helpen je graag bij het organiseren van het perfecte feest. Ook voor BBQ catering op locatie ben je bij Dutch Horeca Group aan het juiste adres.


Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

catering events
event organiseren
event styling
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.