Festival catering

Het is weer lente, de zon laat langzaamaan weer van zich zien en de festivals worden gepland. Of een festival slaagt wordt onder andere bepaald door het aanbod van eten en drinken. Als je op zoek bent naar de perfecte festival catering, dan ben je bij Dutch Horeca Group aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het verzorgen van catering op festivals en evenementen en hebben ruime ervaring op dit gebied. Direct meer weten? Neem gerust contact met ons op. 

UITGEBREID AANBOD 

Bij Dutch Horeca Group begrijpen we dat een geslaagd festival staat of valt met goede catering. Daarom bieden wij een breed scala aan festival cateringmogelijkheden, van het huren van foodtrucks en foodstands voor bezoekers tot buffetten en walking dinners voor de crew. Hierbij maken we gebruik van de beste ingrediënten en zorgen we voor passende drankjes en decoratie. Wij verzorgen kwalitatieve volume catering voor publieksevenementen in zowel binnen- als buitenland. 

Onze ervaren koks bereiden ter plekke de lekkerste gerechten en zorgen voor een unieke en smaakvolle festivalervaring. Of je nu kiest voor BBQ-gerechten, streetfood, sushi of vegetarische gerechten, wij zorgen ervoor dat het aan niets ontbreekt.

DE ERVARING VAN DUTCH HORECA GROUP

Bij Dutch Horeca Group staat maatwerk centraal. Wij denken graag met je mee over de invulling en thema van het festival en stellen op basis daarvan een persoonlijk plan op. Hierbij houden we rekening met jouw wensen, budget en het aantal gasten.

Naast catering op festivals en evenementen, kun je bij Dutch Horeca Group ook terecht voor het organiseren van vele andere evenementen. Van zakelijke evenementen zoals personeelsfeesten, jubileumfeesten of het huren van een vergaderruimte tot privé evenementen zoals bruiloften, verjaardagen en BBQ feesten

Dutch Horeca Group is gevestigd in Raalte maar wij kunnen je natuurlijk ook van dienst zijn bij evenementen in omgeving Zwolle, Deventer, Apeldoorn en Arnhem.

MEER WETEN OVER FESTIVAL CATERING? NEEM CONTACT OP

Kortom, als je op zoek bent naar de perfecte festival catering, dan is Dutch Horeca Group dé partner voor jou. Wij zorgen voor een unieke en smaakvolle festivalervaring voor jouw gasten. Wil je meer weten over de mogelijkheden van festival catering of het bestellen van een andere soort catering bij Dutch Horeca Group? Neem contact met ons op voor meer informatie en een offerte op maat.


Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

Festival catering
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.