Catering op locatie

Ben jij van plan om binnenkort jouw droomevent te gaan geven? Zakelijk of privé? Dan wil je natuurlijk dat de catering voor jouw feest tot in de puntjes is geregeld. Hiervoor ben je bij Dutch Horeca Group aan het juiste adres. Wij nemen graag de complete catering op locatie voor jou uit handen. Zo hoef jij je alleen nog maar zorgen te maken over je eigen dansmoves en of je glas nog wel gevuld is! Wil je direct meer weten neem dan gerust contact met ons op. 

Dé cateraar voor alle events

Dutch Horeca Group heeft passie voor het horecavak, van zakelijke events tot privé events. Wij zetten altijd dat ene stapje extra zodat jij onbezorgd kan genieten van jouw eigen event. Trakteer je gasten op de allerlekkerste hapjes en drankjes door voor een volledige catering op locatie te kiezen. Maar alleen met deze keuze ben je er nog niet! Het maakt voor ons namelijk niet uit wat voor feest je geeft of wat voor soort event catering jij wenst. Wij verzorgen het. Gaat jouw voorkeur uit naar een uitgebreide tapas catering, een buffet catering in diverse soorten en maten, een luxe catering met de lekkerste hapjes en drankjes, een barbecue catering of heeft jouw voorkeur toch een ontbijt, lunch of brunch catering? Samen kijken we naar de mogelijkheden en wat het beste past in jouw situatie. Gaat het bijvoorbeeld om een bruiloft, festival catering of ga je voor een bedrijfsevenement en heeft jouw personeelsfeest, jubileumfeest of bedrijfsfeest catering nodig? Hoe dan ook, wij dragen bij aan een optimale beleving van eten en drinken op elke gewenste locatie! Dutch Horeca Group is begonnen met het verzorgen van de catering in omgeving Raalte maar is inmiddels actief door heel Nederland, zo ook in Zwolle, Apeldoorn, Almelo, Hengelo en Deventer.

Catering verhuur

Bij Dutch Horeca Group ben je ook aan het juiste adres voor het huren van diverse benodigdheden voor de catering, ofwel de catering verhuur of party verhuur. Zo beschikken wij over alle materialen en producten die jij je maar kan wensen om de catering op locatie tot een nóg groter succes te maken. Denk hierbij aan: 

• Taps & barmaterialen

• Koelen & vriezen

• Koffie & thee warmhouders

• Keukenmateriaal

• Glaswerk en servies

• Barbecue benodigdheden

Naast het verzorgen van de evenementen catering op locatie voor evenementen kunnen de eventspecialisten van Dutch Horeca Group je ook helpen bij de volledige aankleding en styling van jouw event. Ben jij er al uit welk thema het gaat worden? Waar je ook voor gaat, wij beschikken over een ruim verhuur assortiment van attributen en decoratie om jouw evenement helemaal in thema aan te kleden. Lees hier alles over het party verhuur van Dutch Horeca groep, van het huren van parasols tot licht en geluid verhuur en van verhuur van meubilair voor jouw feest tot de verhuur van speciale tenten of partytenten en zelfs foodtrucks.

Meer weten over catering op locatie? Neem contact met ons op

Wil je meer weten over horeca catering op locatie op jouw feest door Dutch Horeca Group, het bestellen van catering of over onze werkwijze bij het organiseren van events? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag bij het organiseren van het perfecte feest. 


Naast het verzorgen van de lekkerste catering bij evenementen kunnen wij bedrijven ook helpen bij het vinden van de juiste vergaderruimtes, om zo vergaderingen een stukjes leuker te maken. En uiteraard voorzien we deze vergaderingen ook graag van de beste catering!

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!


Catering op locatie
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.