Catering Raalte

Ga jij binnenkort een event organiseren, privé of zakelijk? Maar ben je nog op zoek naar de juiste hapjes en misschien wel een volledige cateraar? Voor catering in en rondom Raalte ben je bij Dutch Horeca Group aan het juiste adres. Wij nemen graag de complete catering van events uit handen, zo hoef jij je alleen nog maar zorgen maken over je eigen dansmoves. Wil jij direct meer weten over de mogelijkheden van catering door Dutch Horeca Group in omgeving Raalte? Neem contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen.

VOOR ELK EVENT DE JUISTE CATERING

Wij hebben passie voor het horecavak, zo staan wij voor elk event voor je klaar. Van zakelijke bedrijfsevenementen zoals personeelsfeesten tot bruiloften en van BBQ feesten tot jubileumfeesten en festival catering. Wij kunnen zelfs de catering verzorgen wanneer je een bijzondere vergaderruimte via Dutch Horeca Group huurt. Trakteer je gasten op de allerlekkerste hapjes en drankjes door voor een volledige catering op locatie te kiezen. Van een volledig buffet tot de lekkerste tapas en hapjes, wij verzorgen het graag in omgeving Raalte!

Al een paar ideeën in je hoofd? Deze bespreken we natuurlijk graag met je! Naast het verzorgen van de volledige event catering staan wij ook voor je klaar voor het organiseren van feesten. Genieten van je eigen verloving en niet teveel druk hoeven te maken over de organisatie? Wij staan voor je klaar voor het organiseren van jouw droombruiloft. Of wil jij jouw werknemers in het zonnetje zetten tijdens een onvergetelijk bedrijfsfeest, wij helpen je graag bij het organiseren van een personeelsfeest. Het is natuurlijk ook gewoon mogelijk om de lekkerste hapjes te bestellen in omgeving Raalte!

CATERING & PARTY VERHUUR

Bij een feest horen de juiste spullen, benodigdheden en aankleding. Ook hiervoor ben je bij ons, als cateraar in Raalte, aan het juiste adres. Wij hebben alles in huis om het privé of zakelijke evenement tot in de puntjes te verzorgen én natuurlijk te laten slagen. Zo hebben wij een breed assortiment catering en party verhuur. Van het verhuren van volledig serviesgoed tot het huren van partytenten, tafels, stoelen, barkrukken en zelfs licht en geluid. Jouw feest een specifiek thema geven? Geen probleem! Kies je voor de beach of ga je voor een industriële look? We bespreken graag alle mogelijkheden! Bij Dutch Horeca Group ben je zelfs aan het juiste adres voor het huren van foodtrucks!

MEER WETEN OVER CATERING IN REGIO RAALTE? NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer informatie over het laten verzorgen of bestellen van de catering in omgeving Raalte? Of wil je meer weten over het laten organiseren van feesten door Dutch Horeca Group? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord! Naast catering in Raalte staan we natuurlijk ook voor je klaar door heel Nederland, bijvoorbeeld Zwolle, Apeldoorn, Arnhem, Hengelo, Almel, Enschede, en Deventer.


Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!


Catering Raalte
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.