Catering Zwolle

Ben je op zoek naar een bedrijf dat de catering van jouw evenement in omgeving Zwolle uit handen kan nemen? Dan ben je bij Dutch Horeca Group aan het juiste adres. Wij verzorgen graag de catering van privé én zakelijke events, zodat jij je alleen druk hoeft te maken over je eigen dansmoves. Wil je direct meer weten over de mogelijkheden van een catering in omgeving Zwolle? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. 

Voor elk event een passende catering

Voor de catering in omgeving Zwolle ben je bij ons aan het juiste adres. Wij verzorgen als cateraar graag de lekkerste hapjes en drankjes op locatie. Hierbij kan je denken aan vele verschillende soorten events, van gelegenheden als bruiloften tot bedrijfsfeesten en personeelsfeesten en van vergaderingen tot jubileumfeesten. Bij het kiezen van de juiste catering is het belangrijk om te overwegen wat de wensen en behoeften zijn. Hoeveel gasten komen er en gaat de voorkeur uit naar een buffet catering of voor een uitgebreide BBQ catering op locatie? Wat is het budget? Zijn er eventuele allergieën of dieetbeperkingen? Wij gaan graag met je om de tafel om zo alle wensen, behoeften en natuurlijk mogelijkheden te bespreken. Geen enkel feestje is voor ons hetzelfde! 

Catering en party verhuur 

Naast de lekkerste hapjes en drankjes ben je bij Dutch Horeca Group ook aan het juiste adres voor catering en party verhuur in Zwolle. Bij een feest horen de juiste benodigdheden en aankleding. Zo verhuren wij divers servies, zoals borden, bestek en glazen in vele verschillende soorten en maten. Maar ook voor vele andere spullen ben je bij ons aan het juiste adres. Van thermoskannen tot biertafels en van de leukste thema aankleding tot partytenten. Wij hebben alles in huis om jouw evenement tot in de puntjes te verzorgen én natuurlijk te laten slagen. Daarnaast helpen we je natuurlijk ook graag bij het vinden van een juiste feestlocatie in Zwolle.

Meer weten over catering in regio Zwolle? Neem contact op

Wil je meer informatie over de mogelijkheden van het bestellen van catering in regio Zwolle? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord. Uiteraard staan we in heel Nederland voor je klaar, zo ook in Raalte, Enschede, Almelo, Arnhem, Deventer en Apeldoorn.

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

Catering Zwolle
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.