Feesten organiseren

Ben jij van plan om binnenkort een feest te geven voor een speciale gelegenheid? Dan ben je bij Dutch Horeca Group aan het juiste adres. Wij zijn een professioneel en ervaren bedrijf in het organiseren van feesten. Van styling en decoratie tot de volledige catering. Wij zorgen ervoor dat jouw feest een event wordt om nooit te vergeten. En het mooiste? Wij laten onze handen wapperen voor jou, zodat jij helemaal kan genieten van jouw eigen feest. Wil je meer weten? Neem direct contact met ons op. 

GEEN FEEST IS VOOR ONS GEK GENOEG

Of het nu gaat om het organiseren van een jubileum, een personeelsfeest of bedrijfsfeest (op eigen locatie), een relatiedag of klantendag, een trouwfeest of een BBQ feest. Niks is voor ons te gek. Wij zorgen ervoor dat jouw gasten in de watten worden gelegd en dat jij je uiteraard ook nergens zorgen over hoeft te maken. Een bedrijfshal kan voor jouw bedrijfsevenement zomaar omgetoverd worden tot een ware feestlocatie, een schuur tot een chique dinerzaal en een weiland tot een sfeervol festivalterrein. Voor het organiseren van feesten groot of klein, privé of zakelijk, bij Dutch Horeca Group ben je aan het juiste adres. Daarnaast doen wij ook aan party verhuur, zo beschikken wij over alle benodigde artikelen om jouw feest helemaal te stylen en aan te kleden.

WIJ VERZORGEN DE LEKKERSTE HAPJES EN DRANKJES

Naast het feit dat je de feestlocatie natuurlijk helemaal perfect aangekleed wilt hebben, wil je de gasten ook lekkere hapjes en drankjes kunnen bieden. Wij helpen je graag bij het verzorgen van de volledige catering op locatie. Dankzij Bekedam catering kunnen wij de aller lekkerste hapjes en drankjes serveren aan jouw gasten tijdens een bruiloft, personeelsfeest of ander feest!, wij verzorgen zelfs catering op festivals! Bied jij de gasten een uitgebreid buffet, van tapas tot BBQ en van een stamppot tot Italiaans buffet? Of ga jij liever voor diverse hapjes, warm of koud? Samen kijken we naar de mogelijkheden en wat het beste past in jouw situatie. Wij verhuren zelfs foodtrucks voor bijvoorbeeld de catering van festivals! Dutch Horeca Group is begonnen met het verzorgen van de catering in omgeving Raalte maar is inmiddels actief in heel Nederland, zo ook in Deventer, Arnhem, Apeldoorn en Zwolle!

MEER WETEN OVER HET ORGANISEREN VAN FEESTEN? NEEM CONTACT MET ONS OP

Wil je meer informatie over het organiseren van feesten in omgeving Zwolle, Apeldoorn, Arnhem of Deventer of over de werkwijze van Dutch Horeca Group? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier op onze website. Benieuwd naar de mogelijkheden van specifieke privé of zakelijke events, zoals het organiseren van een bruiloft of de catering van events? Ook dan staan we je graag te woord. 


Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

Feesten organiseren
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.