Warm En Koud Buffet 2
/628x400/images/01bb72f59a2f79c541a3ec43543bea6b90c2701f41.jpg)
Dit krijg je allemaal
Koud assortiment:
- Versgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en diverse dips
- Romige kartoffelsalade (vegetarisch)
- Carpaccio met truffelmayonaise en klassieke garnituur
- Pastasalade met half zongedroogde tomaatjes, pesto en diverse smaakmakers
Warm assortiment:
- Malse kippendijen in een verfijnde Oosterse saus
- Heet gerookte zalm op de plank
- Stoofpotje van Sallands rundvlees
- Huisgemaakte spareribs
- Sallandse beenham op de plank met honing-mosterdsaus
- Kruidige vegetarische curry (vegetarisch)
- Indische nasi met verse groenten (vegetarisch)
- Aardappelgratin met broccoli (vegetarisch)
- Vers gebakken roerbakgroenten (vegetarisch)
Extra informatie
Inclusief:
- Servies (borden, bestek, servetten)
- Opscheplepels
- Chafing dishes voor het warmhouden van de gerechten
Copyright © 2025 Dutch Horeca Group