Warm En Koud Buffet 3
/628x400/images/DHG-RNB_-IMG_0385.jpg)
Dit krijg je allemaal
Koud assortiment:
- Versgebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter en diverse dips
- Romige kartoffelsalade (vegetarisch)
- Carpaccio met Grana Padano, rucola en truffelmayonaise
- Pastasalade met half zongedroogde tomaatjes, pesto en diverse smaakmakers
- Boerensalade met parmaham en meloen
Warm assortiment:
- Malse kippendijen in een verfijnde Oosterse saus
- Heet gerookte zalm op de plank
- Stoofpotje van Sallands rundvlees
- Huisgemaakte spareribs
- Sallandse beenham op de plank met honing-mosterdsaus
- Sallandse gehaktballetjes in satésaus
- Kruidige vegetarische curry (vegetarisch)
- Indische nasi met verse groenten (vegetarisch)
- Aardappelgratin met broccoli (vegetarisch)
- Vers gebakken roerbakgroenten (vegetarisch)
- Roseval aardappeltjes uit de oven (vegetarisch)
- Gevulde portobello’s met hartige vulling (vegetarisch)
Extra informatie
Inclusief:
- Servies (borden, bestek, servetten)
- Opscheplepels
- Chafing dishes voor het warmhouden van de gerechten
Copyright © 2025 Dutch Horeca Group