Over ons

Mooi hè?! Als je op een feest, zakelijke bijeenkomst of event verschijnt en alles tot in de puntjes is geregeld. Met een beetje mazzel stap je over een rode loper de locatie binnen. Je wordt met een grote glimlach ontvangen en je jas wordt keurig aangenomen. Een beter begin kan je bijna niet wensen! 

Bij een volledig aankleed event zal je verrast zijn over de pracht en praal waarin je bent beland. Van de decoratie tot de verlichting en van de catering tot de bediening van het event. Een bedrijfshal kan zomaar omgetoverd zijn tot een ware feestlocatie, een schuur tot een chique dinerzaal en een weiland tot een sfeervol festivalterrein!  

Eenmaal binnen kun je rustig gaan zitten of lekker blijven staan. Je krijgt de drankjes aangereikt, het eten wordt voor je bereid en aan je uitgeserveerd. Jij wordt als gast helemaal in de watten gelegd. We laten namelijk graag onze handen wapperen voor jou.

Herken je dat? Dat is toch bijzonder aangenaam? Van het organiseren van een bedrijfsevenement of personeelsfeest tot het organiseren van jouw bruiloft. Wij kunnen ons voorstellen dat als je zelf iets wilt organiseren dat je niet weet waar je moet beginnen. Laat staan wat je allemaal moet regelen. Daar is een eenvoudige oplossing voor: The Dutch Horeca Group. Ontstaan uit een samensmelting tussen Bekedam Food & Events en The Dutch Grill Store. Klinkt romantisch of niet? En dat is het ook! De passie voor het horecavak spat er namelijk vanaf. Voor elke partij, klein of groot, staan wij in vuur en vlam. We zijn echte vakidioten met liefde voor alles wat met horeca te maken heeft. 

Voor jou zetten wij alles op alles om het jou naar de zin te maken, zodat jij kunt genieten van jouw feest, van zakelijke events tot privé events. Zonder zorgen! Want we nemen het jou allemaal uit handen. Ga jij voor een klein en intiem feestje met een paar mensen of toch voor een evenement met duizenden bezoekers? We trekken in ieder geval altijd alles uit de kast om het tot in de puntjes te verzorgen. Vanaf het eerste gesprek tot en met de laatste kruimel. Waar kun je dan aan denken? Heel simpel, van het kiezen van een locatie tot de complete styling en aankleding en van het verzorgen van de catering tot het verhuur van een geluidsinstallatie. 

We durven wel hardop te zeggen dat we goed zijn in ons vak. Punt. Meer uitleg hoeven we daar niet aan te geven. Ervaar het zelf. We gunnen het jou. Van harte! Dus tot snel.Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.