Party verhuur

Wil jij binnenkort een feestje geven voor vrienden of familie of ben je van plan om een zakelijk event te organiseren voor bijvoorbeeld werknemers of klantrelaties? Dan heb je natuurlijk de juiste spullen nodig om er een top feest van te maken! Bij Dutch Horeca Group ben je aan het juiste adres voor party verhuur. Wij hebben alles in huis om het privé of zakelijke evenement te laten slagen, zo hebben wij een breed assortiment voor bijvoorbeeld het geven van een uitgebreid diner, lunch of personeelsfeest op eigen locatie. Wil je direct meer weten neem dan gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. 

Uitgebreid assortiment verhuur

Dutch Horeca Group heeft een jarenlange ervaring in het organiseren van diverse evenementen, van bruiloften tot jubileums en van BBQ feesten tot personeelsfeesten. Daarnaast ben je bij ons ook aan het juiste adres voor verhuur van partymaterialen. Wij verhuren onder andere partytenten, tafels, stoelen, barkrukken, licht & geluid en zelfs foodtrucks. Maar ook voor de volledige aankleding van het event ben je bij ons aan het juiste adres. Welk thema geef jij het feest? Ga je voor industrieel, beach of toch Tirol & Oktoberfest? Waar je ook voor gaat alle benodigdheden vind je bij Dutch Horeca Group. Neem gerust een kijkje op onze verhuur pagina!

Catering events

Naast party verhuur kunnen wij je ook helpen met het verzorgen van de complete catering van het event zelfs op locatie! Zo hoef jij je alleen nog maar zorgen te maken over je eigen dansmoves en of je glas nog wel gevuld is. Trakteer je gasten op de allerlekkerste hapjes en drankjes. Wat voor feest je ook geeft (bruiloft, personeelsfeest of bedrijfsfeest, jubileum of zelfs verjaardagen) of wat voor catering jij ook wenst, wij verzorgen het. Van uitgebreide buffetten tot diverse kleine hapjes of tapas. Wij zijn begonnen met het verzorgen van de catering in omgeving Raalte maar zijn inmiddels actief door heel Nederland, zo verzorgen wij ook de catering voor events in Zwolle, Arnhem, Deventer en Apeldoorn! En uiteraard helpen wij je ook weer graag met catering verhuur, het huren van diverse benodigdheden voor de catering. Beter kan niet toch? 

Meer weten over party verhuur? Neem contact met ons op

Wil je meer informatie over party of catering verhuur? Of wil je weten wat Dutch Horeca Group voor jouw privé of zakelijke event kan betekenen? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord! 

 

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

Party verhuur
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.