Personeelsfeest op eigen locatie

Wil je jouw medewerkers eens even flink in het zonnetje zetten? Organiseer dan een onvergetelijk personeelsfeest! En het mooie is dat dit personeelsfeest gewoon op eigen locatie gegeven kan worden. Want precies hiervoor ben je bij Dutch Horeca Group aan het juiste adres. Samen met jou zetten we alle medewerkers een dag, avond of middag in de spotlight tijdens een gezellig bedrijfsfeest. Direct meer weten over het organiseren van een personeelsfeest op eigen locatie? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. 

EEN FEEST VOL ENTERTAINMENT

Het grote doel van een personeelsfeest is dat verschillende afdelingen elkaar (beter) leren kennen en dat de sfeer binnen het bedrijf alleen maar beter wordt (als dat niet al zo is!). Wij helpen je graag bij het organiseren van een personeelsfeest. Heeft jouw voorkeur om het binnen de eigen muren te laten plaatsvinden? Geen probleem! Wij toveren een kantoor of bedrijfshal zo om tot een ware feestlocatie. Eerst zullen we met jou gaan brainstormen over de invulling van het zakelijke event, hierbij houden we natuurlijk rekening met jouw wensen en vullen we deze aan met onze ideeën. En dat alles binnen het gestelde budget! Ook voor de volledige party verhuur ben je bij ons aan het juiste adres. 

CATERING OP LOCATIE

Als echt horeca kenners begrijpen wij dat je jouw werknemers de allerlekkerste hapjes en drankje wil voorschotelen. Dutch Horeca Group heeft passie voor het horecavak, hierdoor verzorgen wij graag de volledige catering op locatie. Gaat jouw voorkeur uit naar een uitgebreide tapas catering, een buffet catering in diverse soorten en maten of kies jij voor diverse warme en koude hapjes bij bijpassende drankjes tijdens jouw bedrijfsfeest of wanneer je een bijzondere vergaderruimte hebt gehuurd? Ook voor de catering van het event kijken wij weer samen naar jouw wensen en alle mogelijkheden. Zo ben je verzekerd van een onvergetelijk personeelsfeest op eigen locatie! Wij staan voor je klaar in heel Nederland, zo ook in bijvoorbeeld Apeldoorn, Almelo, Deventer en Zwolle!

MEER WETEN OVER HET ORGANISEREN VAN EEN PERSONEELSFEEST OP EIGEN LOCATIE? NEEM CONTACT OP

Wil je meer informatie over het laten organiseren van een personeelsfeest op eigen locatie, over het organiseren van een ander bedrijfsevenement of over een volledig verzorgde catering tijdens een zakelijk event? Of wilt je weten wat Dutch Horeca Group nog meer voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zullen je dan zo spoedig mogelijk voorzien van een antwoord. 


Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!


Personeelsfeest op eigen locatie
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.