Personeelsfeest organiseren

Wat is er leuker dan de medewerkers van jouw bedrijf eens even flink in het zonnetje te zetten? Ze zijn tenslotte de basis van jouw bedrijf en daar ben je als ondernemer hartstikke blij en trots op. Vier dit met een personeelsfeest voor alle medewerkers! Een bedrijfsevenement zoals een personeelsfeest brengt collega's dichter bij elkaar en kan een enorme boost geven aan de prestatie van je bedrijf. Maar heb je geen idee waar te beginnen met het organiseren? Schakel dan Dutch Horeca Group in! Samen met jou zetten we alle medewerkers een dag, avond of middag goed in het zonnetje. Van catering tot de aankleding, wij helpen je graag bij het organiseren van een onvergetelijk bedrijfsfeest

ORGANISEER JOUW PERSONEELSFEEST MET EEN DOEL 

Uiteraard willen we een bedrijfsfeest organiseren zodat jouw medewerkers eens even lekker kunnen genieten en ontspannen. Maar wat is het uiteindelijke doel? Wil jij je medewerkers bedanken voor de inzet, wil je een jubileum vieren, de band van het team versterken of een nieuwe weg inslaan? Dit doel is namelijk precies waar wij het gehele feest op afstemmen. Daarnaast is het handig om je medewerkers tijdig te informeren over de datum van het feest. Save the date aankondigingen, maak ze nieuwsgierig en stimuleer deelname, zo voorkom je veel afmeldingen. Echter blijft het niet alleen bij één uitnodiging, stuur periodieke inspiratie mails eruit om zo alle collega's betrokken te houden. 

CATERING OP LOCATIE

Als je jouw doel en communicatiemiddelen voor ogen hebt dan komt het leuke werk, het organiseren van het bedrijfsevenement! Maar waar ga je starten? Kies je bijvoorbeeld voor een personeelsfeest op eigen locatie of zoek je liever een andere leuke locatie. Ga je voor een feest vol met entertainment of kies je voor een leuke activiteit. Hoe dan ook, Dutch Horeca Group staat voor je klaar. Wij helpen je graag met het organiseren van een knallend bedrijfsfeest. 

Wat is een feest zonder lekkere hapjes en drankjes? Ook hiervoor ben je bij ons aan het juiste adres, wij bieden catering op locatie. Dutch Horeca Group is begonnen met het verzorgen van de catering in omgeving Raalte maar is inmiddels actief door heel Nederland, zo ook in onder andere Zwolle, Apeldoorn, Almelo en Deventer! Met passie voor het horecavak, zetten wij altijd een stapje extra zodat jij onbezorgd kan genieten van jouw eigen event. Trakteer je medewerkers op de allerlekkerste hapjes. Gaat jouw voorkeur uit naar een uitgebreide tapas catering, een buffet catering, een BBQ catering of een luxe catering met diverse koude en warme hapjes? Of voorzie je jouw evenement liever van foodtrucks? De keuze is reuze! 

Naast de volledige verzorging en verhuur van catering materialen en producten ben je bij ons ook aan het juiste adres voor de aankleding én styling van jouw event. Zo beschikken wij over party verhuur, zoals alle materialen en producten die jij je maar kan wensen om de catering op locatie tot een nóg groter succes te maken. Van verhuur van luxe tenten tot een biertap en van het huren van meubilair voor jouw feest tot de verhuur van licht en geluid.

MEER WETEN OVER HET ORGANISEREN VAN EEN PERSONEELSFEEST? NEEM CONTACT OP

Ben je benieuwd wat wij kunnen betekenen voor het organiseren van een bedrijfsfeest of personeelsfeest in bijvoorbeeld omgeving Deventer voor jouw personeel of heb je interesse in de catering voor jouw bedrijfsfeest? Of ben je benieuwd naar onze werkwijze bij het organiseren van zakelijke events? Neem gerust contact met ons op via het contactformulier. Wij helpen je graag bij het organiseren van het perfecte feest! 


Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!


Personeelsfeest organiseren
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.