Vergaderruimte huren

Als je op zoek bent naar een professionele en inspirerende vergaderruimte om te huren, dan ben je bij Dutch Horeca Group aan het juiste adres. Wij bieden verschillende vergaderruimtes aan die van alle gemakken zijn voorzien, zodat jij ongestoord en efficiënt kunt vergaderen. Samen gaan we op zoek naar een vergaderruimte dat perfect bij jouw wensen past. Wat dacht je van vergaderen in een voetbalstadion, tussen de koeien of gaat de voorkeur uit naar een prachtige oude kerk? Voor meer informatie neem direct contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. 

ZORGELOOS VERGADEREN

Vergaderen is niet voor iedereen het leukste onderdeel van het bedrijfsleven. Toch maken de specialisten van Dutch Horeca Group het iets gemakkelijk voor je. Onze vergaderruimtes zijn geschikt voor kleine en grote groepen en zijn van alle moderne faciliteiten voorzien, zoals een beamer, een geluidsinstallatie en wifi. Daarnaast zorgen wij voor de nodige catering op locatie, zoals koffie, thee en lekkernijen. Ook kunnen wij op verzoek lunch verzorgen.

Onze vergaderruimtes zijn niet alleen functioneel, maar ook inspirerend. De ruimtes zijn stijlvol ingericht en bieden een rustige omgeving waarin jij en jouw collega's optimaal kunnen vergaderen. Wij hebben een aantal unieke vergaderlocaties en vergaderruimte om te huren. Samen bespreken we graag jouw wensen en kijken we wat het beste bij jouw bedrijf past.  

DE ERVARING VAN DUTCH HORECA GROUP

Bij Dutch Horeca Group staat flexibiliteit voorop. Wij bieden verschillende arrangementen aan en denken graag met je mee over de invulling van de vergadering. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen voor een korte vergadering met aansluitend een borrel of diner.

Naast het huren van vergaderruimtes, kun je bij Dutch Horeca Group ook terecht voor het organiseren van zakelijke evenementen. Wij zijn gespecialiseerd in het organiseren van diverse soorten evenementen, van kerstborrels tot personeelsfeesten.

MEER WETEN OVER HET HUREN VAN EEN VERGADERRUIMTE? NEEM CONTACT OP

Kortom, als je op zoek bent naar een professionele en inspirerende vergaderruimte, dan is Dutch Horeca Group dé partner voor jou. Wij zorgen voor een rustige omgeving waarin jij en jouw collega's optimaal kunnen vergaderen. Neem contact met ons op voor meer informatie over het huren van een vergaderruimte en een offerte op maat.


Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

Vergaderruimte huren
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.