Zakelijk jubileum

Wil je een zakelijk jubileum vieren op een spectaculaire en zorgeloze manier? Dutch Horeca Group staat voor je klaar om van jouw jubileum een onvergetelijk evenement te maken! Wij zijn ervaren in het organiseren van onder andere jubileumfeesten voor bedrijven. Direct meer weten over de mogelijkheden? Neem gerust contact met ons op. 

MIJLPALEN MOGEN GEVIERD WORDEN

Een zakelijk jubileum is een mijlpaal die gevierd mag worden. Of het nu gaat om het vieren van het bestaan van jouw bedrijf, het vieren van bijvoorbeeld een 25-jarig jubileum, een jubileum van een belangrijke medewerker, of een ander bijzonder moment, bij Dutch Horeca Group nemen we graag de organisatie van jouw jubileum uit handen.

Onze ervaren event managers begrijpen dat elk zakelijk jubileum uniek is en een persoonlijke touch vereist. Wij denken met je mee en vertalen jouw wensen en doelen naar een passend concept en een programma dat jouw gasten zal verrassen en inspireren.

ZORGELOOS UITBESTEDEN VAN DE ORGANISATIE

Van de keuze van de locatie tot de planning van het programma, van de decoratie tot de catering, wij regelen alles tot in de puntjes. Ons uitgebreide netwerk van partners stelt ons in staat om de perfecte feestlocatie te vinden die past bij de sfeer en uitstraling van jouw bedrijf en het jubileum. Zo hebben wij kennis van prachtige feestlocaties in de gehele omgeving, ook in Deventer en Zwolle

Onze culinaire experts zorgen voor smaakvolle en verrassende gerechten die passen bij het thema van jouw jubileum. Of het nu gaat om een informele borrel, een uitgebreid diner of een feestelijke buffet, wij zorgen voor een culinaire ervaring die jouw gasten zal verwennen. Naast de organisatie van het jubileum kunnen wij ook zorgen voor entertainment en technische ondersteuning. Van live muziek tot audiovisuele presentaties, wij creëren een totaalervaring die jouw gasten zal betoveren.

MEER WETEN OVER HET ORGANISEREN VAN EEN ZAKELIJK JUBILEUM? 

Wil je meer weten over alle mogelijkheden van het laten organiseren van een zakelijk jubileum door onze specialisten? Neem gerust contact met ons op door het contactformulier op onze website in te vullen. Wij zetten de bijzondere prestatie van jou of je bedrijf graag in de schijnwerpers. Samen maken we van jouw jubileum een onvergetelijke gebeurtenis die alle verwachtingen zal overtreffen.

Volg ons ook op Facebook en Instagram en blijf op de hoogte van het laatste nieuws en de meest recente evenementen!

Zakelijk jubileum
Dutch Horeca Group | Catering & Events
Raalte
Heesweg 16
8102 HJ Raalte
Hengelo
Welbergweg 30
7556 PE Hengelo
Contact
085 238 1999 info@dutchhorecagroup.nl
KvK: 82974616

Wij zijn tussen kerst en oud en
nieuw (24 december
tot 2 januari) gesloten!

In deze periode nemen wij
geen aanvragen in behandeling.